41-01-001 | Pedexan Cipőfertőtlenítő, 125 ml

41-01-001 | Pedexan Cipőfertőtlenítő, 125 ml

41-01-001 | Pedexan Cipőfertőtlenítő, 125 ml

7 500 Ft

Hosszantartó cípőfertőtlenítés a körömgomba, lábgomba visszafertőződése ellen és a kellemetlen lábszagok megszüntetésére!

Az orvostudomány egyre jobb és hatásosabb szereket hoz ki a láb gombás fertőzéseinek kezelésére. De minden kezelés hiába, ha a cipő, zokni magán, magában hordozza a baktériumokat gombákat. Ahogy visszalépünk a kimosott zokninkkal a cípőnkbe, újra és újra megfertőződünk. A Pedexan megszakítja ezt a folyamatot, és tartós használatával gyökeresen kiírtja a baktériumokat és a gombákat, melyeknek esélyük sincs a túlélésre.

A visszafertöződés megakadályozására csak a Pedexan képes.

Mindenki ismeri a próblémát magánál, vagy másoknál:
utcai vagy sportcipő, elöbb vagy utóbb de mindegyik kellemetlen szagokat áraszt!

A baktériumok a bűnösök!  A lábszag a testszag egy válfaja. A bőr felületéről, illetve a cipők belsejéből ilyenkor ecetre, sajtra vagy ammóniára emlékeztető, változó intenzitású, de többnyire orrfacsaró bűz árad. Kevesen tudják, de férfiaknál a lábujjakon, a lábfejen, a bokacsont körül elhelyezkedő szőr is okozhatja közvetett módon a kellemetlen aromát, hiszen a szőr kedvező környezet a baktériumok megtelepedésének, márpedig a lábszagért legtöbbször a brevibaktériumok felelősek, amik kénes gázokat eregetnek. Egyedüli megoldás erre a poblémára a Pedexan.

A Gombák Bűnei!

A gombák, mint a nem kívánatos kellemetlen lakótársak csoportja, melyek szívesen fészkelik be magukat cipőinkbe: a gombák, pontosabban a lábgomba. Ez az egyik leggyakoribb bőrbetegség, melyet kiválthat az ún. fonalas gomba (Dematophyten) vagy az élesztőgomba (Candida) is. A cipők nedves, meleg klímája kedvez a láb és körömgomba terjedésének!

A Pedexan nagyon nagy segítséget jelent a cukorbetegek részére. A cukorbetegség egyik kísérője különböző sebek megjelenése a lábfejen, talpon, a láb egyéb részein. Ezek a sebek rendkívül könnyen elfertőződhetnek, és az tragédiával is járhat. Magyarországon évente sajnos több ezer amputációs műtétet hajtanak végre. A Pedexan használata, megakadályozza a különböző baktériumok elszaporodását. A lábfejen, talpon levő sebek nem fognak elfertőződni, így remény lehet a sebek gyógyulására, vagy szinten tartására, míg az alap probléma, betegség, meg nem szűnik.

 

A Pedexan használata mellett is szükséges a gyakori cípőváltás, és a minden napos frissen mosott zokni használata. A termék használata biztonságos részükre, mivel a cípő belsejébe fújva, pár percen belül megszárad, egy filmréteget von a cipő belsejébe, ami csak a zoknival érintkezik, így nem szárítja ki az amúgy is vékony, érzékeny bőrt.

Egyszerű használat:
Fújja be a cipő belsejét szabad levegőn Pedexannal. Első alkalommal 5-10 fújás szükséges. Használja hetente 3 alkalommal! Rendszeres használat esetén antimikrobiális hatás jön létre, ami több hétig is kitarthat.

Mennyiségi kedvezmény:
Mennyiség
Kedvezmény
Termék ára
1+  db
7 500 Ft/db
2+  db
-5 %
7 125 Ft/db
3+  db
-10 %
6 750 Ft/db