TUDTAD?

Miért jött létre ez az oldal?

2020.04.10 09:08
Miért jött létre ez az oldal?

Ezzel az oldallal az otthoni lábápolást szeretnénk megkönnyíteni mindazoknak, akik egyrészt fontosnak tartják, hogy a - szó szerint - legtöbb terhet viselő testrészük ápolt és lehetőleg egészséges legyen, illetve akik saját maguk vagy szeretteik számára nem, vagy csak korlátozottan tudják igénybevenni lábápoló szakember rendszeres segítségét.  

Cégünk, a Premium-Welt Kft. 2016-ban alakult és tűzte ki célul lábápoló szakemberek magasszintű továbbképzését, kollégáink innovatív eszközökkel és anyagokkal való ellátását. Tekintettel a mára kialakult kijárási korlátozásra és fertőzésveszélyre, létre hoztuk a "LÁBÁPOLÁSOTTHON" webáruházunkat lakossági vásárlók számára.

Mivel az Önök és saját egészségünk védelmében munkatársaink kénytelen voltak felfüggeszteni tevékenységüket, ezen a módon szeretnénk biztosítani a magas minőségű termékekhez való hozzáférést, hogy az egyszerűbb lábápolási feladatokat Önök is elvégezhessék otthonukban - akár saját maguk, akár szeretteik, hozzátartozóik ápolása, egészségének megőrzése vagy érdekében.

A szakembert igénylő feladatok esetében arra kérjük Önöket, ne kezdjenek pl. benőtt köröm vagy tyúkszem eltávolításába. Ha ilyen gondjuk van, bizonyára rendszeresen meglátogatják pedikűrösüket, akik ellátják a problémát. Ebben az esetben azt kérjük, keressék meg őket telefonon, mert pontosan ismerve az Önök lábát, akár telefonos segítséget is tudnak nyújtani.

Kedves cukorbeteg vagy lábszárfekélyes érdeklődőinket arra kérjük, hogy ebben az időszakban fokozottan tartsák be orvosaik utasítását, ápolják, óvják a sérüléstől lábaikat illetve a fokozott sérülésveszély esélye miatt ne kezdjenek otthoni lábápolásba a pedikűrös kollégával való telefonos konzultáció nélkül. Krémeink, készítményeink az Önök számára kifejezetten ajánlott termékek, használják azokat a használati utasításnak megfelelően mindenképpen rendszeresen.

Jó egészséget, könnyed lépteket kíván a Premium-welt csapata!